Kommersielt innhold - Kun for 18+ - Regler og vilkår gjelder

Pinnacle VIP-kode

Sportstipping på nett - De beste oddsene

Pinnacle

VIP-koden:

Se VIP-koden

Slik bruker du koden:

1. Klikk på “Se VIP-koden” og kopiere koden
2. Registerere dig og lim inn koden
3. Spill på de beste odds

Pinnacle sports er en av de originale tilbyderne av online betting, med en fartstid på nesten 20 år. Pinnacle har klart å være med i gamet så lenge takket være sin ”no-gimmick” strategi, der de bare fokusere på spillerne og å ha den beste oddsen. Nå kan du bli medlem som VIP når du bruker Pinnacle VIP-Kode. Da får du tilgang til nettsiden som har sitt hovedfokus i spillet. Ikke noen animasjoner, ikke noe lokketilbud, ingen kjendiser som stikker ansiktet sitt i ditt og prøver å få deg til å spille med de. Her er det bare gode odds, høye innsatser og bevaring av det gode omdømmet som gjelder.

Så bruk Pinnacle VIP-kode for registrering og registrer deg i dag!

Pinnacle VIP-kode

Hent din bonus her!

Hvorfor velge Pinnacle Sports?

Det er flere grunner til å velge Pinnacle Sports. Pinnacle har i alle år fokusert på den gode spilleopplevelsen for sine medlemmer. Og med det menes å levere ett seriøst produkt som tar seriøse spillere på alvor. Pinnacle vet at det som egentlig er det viktige når det kommer til spilling, er oddsen. Hvor kan man som spiller få den beste oddsen og hvordan kan en sportsbok tilby den beste oddsen til sine kunder? For Pinnacle sin del har det betydd at de ikke bruker noe penger på markedsføring, ”gavepakker” og andre gimmicks. Det er kun en enkel, dog lett å bruke, nettside hvor du går inn og søker frem kampen eller spillet du vil spille på. Ved å ikke bruke penger på unødvendige ting, kan Pinnacle tilby en bedre odds. Det å tilby den beste oddsen er ikke ett kampanjetilbud fra Pinnacle. Det er det grunnleggende i filosofien deres som bookmaker.

Det at Pinnacle gir den beste oddsen er heller ikke noe gimmick. Man hører det fra flere online casinoer, at de har den beste oddsen. Men hos Pinnacle kan det bevises. Pinnacle sports har blitt rangert som nummer 1 i utbetalinger av ett uavhengig rating selskap. Det betyr at du som spiller får størst utbetaling hos Pinnacle og at du får best avkastning på din innsats hos Pinnacle. Gjennomsnittlig utbetaling er på 96.9% med en margin på kun 3.1%. Det var over 50 andre ledende konkurrenter med i undersøkelsen, så du kan være sikker på at prøve størrelsen var stor nok til å kunne slå fast at Pinnacle faktisk er best når det kommer til odds.

Pinnacle velkomstside

Så hvordan gjør de det? Som beskrevet litt over, er det ett spill om marginer. Når bookmakerne setter en odds, vil de gjerne legge på litt for å tilte spillet i sin favør. Altså at om du vinner, så vil de betale ut mindre til deg. Det gjøres ved å påvirke fair market odds, som er gitt som 100%. Der hvor de andre bookmakerne ofte legger seg på en margin på 6%, vil Pinnacle Sports legge seg på 2%. Det betyr mer utbetalinger til deg og lavere margin til Pinnacle Sports. Og det er nettopp dette konseptet som er bevist i undersøkelsen over, hvor Pinnacle Sports er rangert som best i utbetalinger, altså har den beste oddsen! Og som spiller vil man naturligvis ha den beste oddsen når man spiller.

”Men det må være en catch”, tenker du. Kanskje tjener Pinnacle inn dette med å gi dårligere odds på noen av de mest populære sportene, som fotball, så gi mye bedre odds på de marginale sportene. Dette er ikke sant. Pinnacle gir også den beste oddsen på fotball. Spilling på fotball er det mest populære hos Pinnacle sine kunder og spillere verden over elsker spill på fotball, om det er VM, EM, Premier League eller en av de andre store ligaene. Nå er det faktisk slik at Pinnacle gir en enda bedre odds på sine fotball spill! De har pakket inn mer verdi her enn for noen annen sport. Pinnacle rangeres konsekvent som den beste i fotball utbetalinger, men en margin så lav som 2.91%. Det gir en gjennomsnittlig utbetaling på 97.09%. Det er ledende i industrien. Så det er helt klart at om du som tipper på fotball har lyst til å tjene mest når du vinner, må Pinnacle Sports være bookmakeren for deg.

Besøk Pinnacle Sports og bruk VIP-kode for å bli medlem og spill med den beste oddsen!

Spill nå!

Pinnacle odds

Flere grunner til bruke Pinnacle VIP-kode

En annen grunn til å velge Pinnacle er at Pinnacle Sports tilbyr de høyeste innsatsgrensene. Ved spill på handicap er høyeste innsats $30 000. Det kan sies å være en meget høy innsats! Og ikke nok med det! Da det var fotball VM i Brasil i 2014 ville Pinnacle sette en ny standard i høy innsats. De aksepterte da innsatser på finale kampen på hele $1 million. Det er en million DOLLAR! Og det gjaldt for alle markedene, pluss at om du hadde nok penger, kunne du sette denne innsatsen over og over igjen. Du kan tenke deg selv hva slags reaksjon du hadde fått fra andre bookmakere om du ville plassere en slik innsats. Pinnacle ønsker store vinnere velkomne! Det er også en policy, som blir kalt Vinnere er velkomne.
Det betyr at uansett hvor mange ganger du vinner, eller hvor mye du vinner, så vil det aldri bli lagt noen begrensninger på din spille konto. Traderne fokuserer på oddsen, ikke på spillerne. Jo mer volum, jo bedre for Pinnacle. Det betyr også at ikke bare de største innsatsene er velkomne. Uansett om du vil sette $1 eller $1 million, så er du velkommen hos Pinnacle. Du som spiller litt mindre kan føle deg sikker på at også du vil motta de beste betingelsene på spillingen.

Videre kan vi nevne at Pinnacle også er arbitrasje vennlig. Arbitrasje spill har blitt mer populært ettersom det har blitt flere og flere online bookmakere tilgjengelig. Arbitrasje fungerer nemlig ved at man vedder på begge utfall i en match, noe som vil garantere en profitt, om det er såpass stor forskjell på oddsen at det blir til spillerens favør. Flere bookmakere vil stenge din konto om de finner ut at du har drevet med arbitrasje betting. Ikke hos Pinnacle. Igjen, det er volumet som er viktig, ikke motivasjonen. Pinnacle Sports har også fullstendig til tro til sine tradere og at de skal få oddsen rett.

Så om du vil drive med arbs, er det bare å registrere deg hos Pinnacle. Bruk Pinnacle VIP-kode for å komme i gang i dag, med den beste oddsen, de høyeste innsatsene og arbitrasje muligheter!

Pinnacle er også bedre enn veddemålsbørsene. Det som er med veddemålsbørser, er at de vil ta en kommisjon på dine gevinster! Egentlig ganske hårreisende, når du tenker på det. Med Pinnacle odds, er det du ser, det du ser. Ingen gjemte provisjoner eller gebyrer. Dette garanterer deg den høyeste utbetalingen. Ett annet problem med veddemålsbørsene er likviditeten deres. Jo mer populært ett markeds spill er, jo mindre vil likviditeten være i veddemålsbørsen. Så ikke bli fanget ett sted hvor du ikke kan spille så mye du vil. Pinnacle garanterer for din innsats og er likvid. Uansett hvor stort beløp du vil satse.

Det at Pinnacle har vært i business siden 1998 viser at det er ett meget seriøst selskap og at de holder det de lover. Hvorfor spille ett annet sted når Pinnacle har bevist at de har den beste oddsen? Om du vil spille for store eller små beløp, vil du fortsatt ha de beste betingelsene. Om du vinner mye, er du alltid velkommen! Pinnacle vet at vinnere hjelper de med å skjerpe oddsen. Pluss at volum er viktig, så jo flere som spiller, jo mer kan Pinnacle presse marginene sine ned for å tilby deg som spiller høyere utbetaling. Pinnacle Sports tar sportsbetting meget seriøst!

Registrer deg her!

Hvorfor velge Pinnacle

Er Pinnacle Norsk?

Pinnacle er ikke norsk, men er tilgjengelig på norsk. Pinnacle Norge er en dedikert del av Pinnacle International for å ta vare på sine norske kunder. Hele nettsiden er tilgjengelig på norsk og det finnes kundeservice på norsk. Dette er tilgjengelig året rundt, alle dager. Så du som sitter oppe på berget, med oss andre, og har lyst til å spille på Pinnacle kan trygt gjøre det, vel vitende om det er norsk kommunikasjon og informasjon gjennom Pinnacle Norge.

Det er også verdt å nevne at Pinnacle sports er tilgjengelig i over 200 land og har ett meget bra omdømme i alle landene. Faktisk sier hele 74% at de foretrekker Pinnacle til andre bookmakere. For seriøse spillere, er det oddsen som er viktig. Det gjelder også for norske spillere.

Så registrer deg med Pinnacle VIP-kode og start spilling med den beste oddsen i dag.

Hvordan fungerer Pinnacle uttak

Pinnacle uttak fungerer ved at du vil motta pengene på samme måte som du foretok ditt innskudd, om ikke annet er presisert. Det finnes mange betalingsalternativer tilgjengelig for deg, avhengig av hvilken valuta du har valgt (land du oppholder deg i). Du kan sette inn penger ved å bruke ditt VISA/Mastercard, bank overføring, e-wallet eller pre-paid kort. Ved uttak vil samme medium bli brukt. Dette er for sikkerhetsgrunner. Om du vil bruke en annen prosess for uttak, må du ta kontakt. Det er kun de mest seriøse aktørene som blir brukt for transaksjoner, så du kan være trygg på at dine penger er i de beste hender. Det er også viktig at uttakene er gjort effektive. Og det er meget enkelt å foreta uttak.
Slik gjør du det:

  1. Logg inn på Pinnacle-kontoen din
  2. Gå til Kasse-siden og klikk på ikonet for kreditt-/debetkortet ditt under uttak.
  3. Følg instruksjonene på skjermen, fyll ut skjemaet og velg «Send». Hvis uttaket lykkes, blir pengene overført til det valgte kredittkortet.

Enklere kan det ikke gjøres.

Gå til nettsiden og sjekk ut alle betalingsalternativene. Det finnes detaljert informasjon om gebyrer, tid og metoder.

Hva er Pinnacle Tipperessurser?

Pinnacle Tipperessurser er ett område hvor du som spiller kan lære mer om tipping og få gode tips. Hos Pinnacle mener de at jo mer en spiller vet om tipping og odds, jo mer sannsynlig at de vil spille hos Pinnacle. Det blir en vinn-vinn situasjon, der du som spiller har best sjans til å få høye utbetalinger, mens Pinnacle møter volum kravet som finnes i sin business model. I tipperessurser vil du finne artikler med titler som “Hvor ofte snur en 2-1 kamp seg i fotball”, “hva kan vi lære av 1. Omgang i fotball”, “Hvordan tippe på golf” og mye, mye mer. Det er en oppdatert, fantastisk kilde for alle spillere. Det finnes betting strategier, spesial spill og opplærings artikler. En flott ressurs for deg som ny eller dreven spiller.

Pinnacle VIP-kode gir deg tilgang til alt dette, så registrer deg i dag!

Er Pinnacle Mobil

Pinnacle er absolutt mobil. Her kan du laste ned Pinnacle Lite appen og spille på oddsen akkurat når det passer deg. Ha den beste oddsen rett i din egen lomme. Med appen kan du sette sammen din egen tippekupong, gjøre innskudd på farten eller sette penger på oddsen med bare ett klikk. Det å ha en dedikert app garanterer deg som spiller en sømløs opplevelse. Raskt trygt og enkelt.

Har Pinnacle kasino

Pinnacle tilbyr ikke bare den beste oddsen på sportspill, men også ett fullverdig kasino. Her finner du alle de mest populære automatene. Du finner titler som Mr. Caribbean, Precious Stones og Pharaos Lost Treasure. Det finnes bordspill, kortspill og videopoker. Så det finnes definitivt noe for enhver spiller! I tillegg finnes det ett flott live kasino. Her finner du de klassiske spillene roulette, Texas Hold’em, og Black Jack. Alt levert med ekte dealere, ekte kort og ekte sjetonger, for den ekte casino opplevelsen.

Bruk VIPKODE her!

Pinnacle kasino

Hva er Pinnacle e-sport

Pinnacle tilbyr også spilling på e-sport. E-sport er ett relativt nytt fenomen som har blitt meget populært, spesielt i Asia. Det er rett og slett TV-spill som spilles mot hverandre, oftest på lag. Da har man to lag, som spiller mot hverandre, i hver kamp. Men det er gjerne i turneringsformat, så det er flere kamper man kan satse på. I Asia har disse spillerne utviklet seg til å bli store stjerner, og arenaer fylles når store matcher spilles.

For å spille på e-sport hos Pinnacle, registrer deg med Pinnacle VIP-kode!

Innhold

Hvorfor velge Pinnacle Sports? Flere grunner til bruke Pinnacle VIP-kode Er Pinnacle Norsk? Hvordan fungerer Pinnacle uttak Hva er Pinnacle Tipperessurser? Er Pinnacle Mobil Har Pinnacle kasino Hva er Pinnacle e-sport