Om oss

Online tipping er underholdning, og på bonus-kode.net vil vi sørge for at alle får en god opplevelse med online tipping. Vi har gjort det til vår oppgave å teste og anmelde bookmakere på internettet, samt komme med verdifulle input som kan forbedre din online spillopplevelse.

Bonus-kode.net er en del av et stort nettverk som gir informasjon til 20 forskjellige land. England, Tyskland, Norge, Sverige og Polen er store markeder for online tipping, men i nettverket prøver vi å være representert også i små markeder, fordi vi ønsker å hjelpe så mange som mulig til å få en god spilleopplevelse.

Visjon og misjon

Visjon: Vi ønsker å hjelpe alle interesserte til å få den beste opplevelsen med online betting.

Oppdrag: Inngående anmeldelser av bettingsider og verdifulle artikler om betting skal utstyre våre lesere til å få en god og underholdende opplevelse med online betting.

Forretningsmodellen

Det krever ressurser for å gi grundige anmeldelser og verdifulle artikler rundt tipping. Hos bonus-kode.net får vi ekstra ressurser ved å jobbe med affiliate markedsføring. Kort fortalt gjør vi avtaler med de enkelte selskapene som betyr at vi får kompensasjon dersom våre lesere bestemmer seg for å bli medlem i et av spillselskapene på vår side.

For at forretningsmodellen ikke skal skape problemer i forhold til innholdet på bonus-kode.net, jobber vi ut fra en skarp redaksjonell linje, som du kan lese mer om nedenfor.

Hvordan fungerer affiliate marketing?

Affiliate markedsføring er en av de mest brukte forretningsmodellene på internettet. Her betaler selskap A et avtalt beløp når selskap B sender kunder til selskap A. Med andre ord mottar vi betaling på bonus-kode.net dersom vi sender nye medlemmer til bet365, Unibet eller en annen bookmaker.
Det er en attraktiv forretningsmodell for mange selskaper fordi de kun betaler penger for trafikken de faktisk mottar. Affiliate marketing er langt mer effektivt enn TV-reklamer, der selskaper legger ut mye penger på å få 15 sekunder i beste sendetid uten å være garantert en eneste ny kunde.

Ansvarlig spilling

Hos bonus-kode.net mener vi at spill er underholdning – og kun underholdning. Hvis du føler at gambling begynner å ta overhånd, anbefaler vi at du besøker:

Hjelpelinjen.no

Redaksjonell linje

Spillindustrien er stor og i mange tilfeller ugjennomsiktig. Av denne grunn er vi veldig forsiktige når vi velger emner samt bookmakere som får omtale på siden vår.

Mindre er mer

På internett finner du mange online bookmakere, men ikke alle er nevnt på bonus-kode.net. Vi tar mange bevisste valg fordi vi tror på kvalitet fremfor kvantitet.

Vi tester alle bookmakere, men vi nevner kun bookmakerne som leverer et komplett og troverdigt produkt. Dersom en bookmaker ikke leverer et godt produkt, har en tvilsom kundeservice eller stiller urimelige krav til sine kunder, vil de ikke bli omtalt på siden vår.

Vi tar mange subjektive valg, men med god innsikt i spillindustrien mener vi at vi er blant de beste til å velge og velge bort hvilke bookmakere som skal nevnes. Vi baserer våre valg på innsikt i bransjen samt personlige erfaringer med bookmakerne, og vi holder øye med daglige medier i Norge og andres erfaringer med bookmakeren.

Anmeldelser

Hos bonus-kode.net jobber vi med affiliate markedsføring. Vi mottar derfor betaling dersom en av bookmakerne får nye medlemmer fra oss. Betalingen har ingen betydning for våre valg og fravalg. Som nevnt i forrige avsnitt forbeholder vi oss retten til å avvise omtale av bookmakere dersom de ikke yter en tilfredsstillende tjeneste.

Tematisk innhold

Vi ser det som vår jobb å tilføre mer verdi til spillindustrien. Derfor setter vi sammen et bredt spekter av guider som gir mer verdi til sportsbetting og bedre ruster leserne til å sette spill på sport og store begivenheter. Vi produserer også temaartikler som kommer med morsomme og alternative vinklinger på spillindustrien.

18+ | Spill ansvarsfullt | Regler og vilkår gjelder | Betalt innhold